9 Ιαν 2017

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τρίτη 10/1/17 όλα τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής


ΚΛΕΙΣΤΑ την Τρίτη 10/1/17 όλα τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής λόγω επιδείνωσης του καιρού, για να προφυλαχθούν τα παιδιά από το κρύο, αλλά κυρίως, από τυχόν ατυχήματα εξαιτίας του αυριανού παγετού. 


Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για την υπόλοιπη καθημερινότητα, ο μηχανισμός του Δήμου παραμένει σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσει τις όποιες παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η κακοκαιρία και να κρατήσει λειτουργική την πόλη.


Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει και χρίζει άμεσης αντιμετώπισης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο τις εργάσιμες ώρες στον ειδικό πενταψήφιο αριθμό 15277 (αστική χρέωση) και για όλο το υπόλοιπο 24ωρο στο κινητό τηλέφωνο: 6974957373.

Επίσης, ο Δήμος θα διαθέτει τα επιβατικά οχήματα που έχει στην κατοχή του για την εξυπηρέτηση πολιτών που χρήζουν έκτακτης βοήθειας στην μετακίνηση (π.χ. επείγουσα ανάγκη για λόγους υγείας, ΑμΕΑ, κλπ).

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην βγάλουν στους δρόμους ογκώδη απορρίμματα, καθώς, ελέω των συνθηκών, τέτοιου είδους αποκομιδή θα είναι δύσκολη.
Η κατάσταση θα επανεξεταστεί αύριο το βράδυ και θα υπάρξουν οι ανάλογες ανακοινώσεις, ανάλογα και με τις προβλέψεις, για την Τετάρτη 11/1/17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...