17 Φεβ 2017

Καλή διάθεση, ανιδιοτέλεια, προσφορά, συνεργασία και πολλά χαμόγελα!

Λοιπόν λοιπόν...
"Είμαστε" ένα μικρό σχολείο, ένα οικογενειακό σχολείο θα μπορούσα να πω.
Αυτό είναι και θετικό και αρνητικό....
Θετικό γιατί εύκολα "έρχεται βόλτα". Λίγοι οι μαθητές, σε σχέση με τα μεγαθήρια που προέκυψαν πριν μερικά χρόνια με τις συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων.



Αρνητικό γιατί αν πάει κάτι λάθος, ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, γονείς, τοπική αυτοδιοίκηση, Εκπ/κούς, μαθητές... τότε όλα πάνε λάθος, επειδή το ένα επηρεάζει άμεσα και κατά συνέπεια, πολύ εύκολα το άλλο. 

Εμείς στο "14", τι κατάσταση "αντιμετωπίζουμε";

Οι μαθητές μας, είναι όπως όλων των άλλων σχολείων. Σε τίποτα καλύτεροι, αλλά και σε τίποτα χειρότεροι! Ίσως όμως να γελάνε λίγο περισσότερο από τους μαθητές των άλλων σχολείων. Ίσως...

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μας στηρίζει σε ό,τι της ζητάμε. Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση, και τη δυνατότητα σύγκρισης που έχω ως Δ/ντής και σε άλλο Δήμο, κάνει ό,τι μπορεί και τα καταφέρνει περίφημα. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων συνεργάζεται αρμονικά και με αποτελέσματα. Φαίνεται στις αναρτήσεις που γίνονται συνεχώς. 
Ίσως κι αυτός ο Σύλλογος να γελάει λίγο περισσότερο σαν τους μαθητές του. Ίσως...

Ο Σύλλογος Γονέων όμως, δικαιολογεί, αλλά και "επιβάλλει", τον τίτλο της ανάρτησης. Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία που την χαρακτηρίζει η καλή διάθεση, η ανιδιοτέλεια, η προσφορά και σίγουρα τα πολλά χαμόγελα. Εδώ δεν έχει ίσως. Έτσι είναι. 
Ξέρετε οι συνεργασίες δεν χαρακτηρίζονται από τα "ωραία λογάκια", αλλά από τα αποτελέσματά τους. 
Και μεταξύ των αποτελεσμάτων βρίσκεται σε περίοπτη θέση η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων για αναβάθμιση της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας...
Συνεργασία με χαμόγελα (χωρίς "ίσως"), ανιδιοτέλεια και ...αποτέλεσμα!


Φεβρουάριος 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...